Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO EXCLUSIV. Bărbatul cu faţa zdrobită de poliţist: “M-a lovit cu rozeta şi mi-am pierdut cunoştinţa”

Bărbatul cu faţa zdrobită de poliţist: “M-a lovit cu rozeta şi mi-am pierdut cunoştinţa”.

Oasele feţei mi-s fracturate, mi-au pus 3 plăcuţe

Poliţistul Marius Claudiu Rus este acuzat de un bărbat, Florin Opriş, că l-a desfigurat, lovindu-l în zona feţei cu o rozetă purtată pe mână. În urma loviturii primite, Florin Opriş şi-a pierdut cunoştinţa şi a avut nevoie de intervenţii chirurgicale şi de implantarea de plăcuţe de titan care si susţină oasele zdrobite.

“Acum am ieşit din operaţie. Sunt amorţit deocamdată. Sper să fie bine. Numai pe la medici sunt de sâmbătă. M-a lovit cu rozeta. Oasele feţei mi-s toate fracturate, mi-a pus trei plăcuţe şi mai încolo trebuie să vedem cum o să fie cu maxilarul. Pentru operaţia de astăzi medicii spun că e ok, dar nu ştiu mai încolo. Mi-am pierdut cunoştinţa şi nu mai ştiu ce s-a întâmplat după ce m-a lovit”, a declarat, pentru www.portalcj.ro, Florin Opriş.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, când Florin Opriş se afla la schi în Mărişel.

IPJ a aflat după câteva zile de bătaie

IPJ Cluj a deschis o anchetă în acest caz, dar arată că poliţistul bătăuş a făcut plângere.

“În urma unui incident produs pe raza localității Mărișel, în care ar fi fost implicat și un coleg de-al nostru, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor care se impun. Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercație între mai mult persoane. În urma acesteia, un polițist aflat în timpul liber, precum și alte persoane ar fi suferit leziuni. Poliţistul implicat a depus plângere”, informează IPJ Cluj.

Florin Opriş va depune şi el o plângere împotriva poliţistului, atunci când starea de sănătate îi va permite acest lucru.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Bărbatul cu faţa zdrobită de poliţist: “M-a lovit cu rozeta şi mi-am pierdut cunoştinţa”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Bărbatul căzut dintr-un bloc e la UPU. Are 25 de ani

Bărbatul căzut dintr-un bloc e la UPU. Are 25 de ani. "Evenimentul sesizat pe str Mureşului: din primele informaţii se...

Închide