Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Primul concert caritabil dirijat de robot din România, la Cluj

Primul concert caritabil dirijat de robot din România are loc la Cluj-Napoca.

Flaviu (Hara) , Calin  Goia (Voltaj) alți artisti români și din străinătate cântă pentru copiii bolnavi de cancer, din cadrul Asociația Little People România.

“Pe data de 6 februarie, vom aduce împreună arta și tehnologia, pentru un scop caritabil.

Evenimentul va fi unul care va trece dincolo de simpla artă a spectacolului. Vrem ca prin acest eveniment să celebrăm spiritul de luptători ai micuților ajutați de Asociația Little People. Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi donate Asociației Little People”.

Proiectul va îmbina trei tipuri de muzică: muzică clasică, muzică rock și muzică tradițională românească.

Toate acestea, sub bagheta de dirijor a unui roboțel.

“Oamenii sunt obișnuiți să vadă roboți pe liniile de producție sau în fabrici, iar noi vrem să îi aducem pe o scenă, ca parte a unui proiect de suflet” .

Pe partea de muzică clasică, invitatul special va fi Giorgio Fabbri, dirijor, interpret și compozitor. Giorgio este profesor în cadrul Universității din Ferrara. A cântat de-a lungul timpului cu artiști ca Luciano Pavarotti, Mirella Freni, Carla Fraci. A fost speaker TedX Cluj, 2017, vorbind despre programare NLP prin muzica clasică.

Pe partea de muzică rock, îl vom avea ca invitat pe Francesco Maria Gallo, artist și compozitor italian. Francesco a compus și cântat o piesă pentru însuși Dalai Lama.

Vom avea pe scenă și un ansamblu de muzică populară.

Costul unui bilet este de 20 de lei și pentru fiecare bilet cumpărat, spectatorii se angajează să doneze o sumă minimă de 100 de lei Asociației Little People. Donațiile se pot face fie prin transfer bancar (contul pentru donații se va regăsi în formularul de participare), cât și cash, în seara evenimentului.

Pentru accesul în sala de spectacol, se va prezenta biletul la intrare, împreună cu dovada donației.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Atenție, șoferi! Restricții de circulație pentru meciul de fotbal CFR 1907 Cluj-FCSB

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – FCSB care va avea...

Închide