Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Probleme la Chinteni din cauza întreruperilor de curent. Se strică aparatele electrice și electrocasnice!

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, se declară revoltată de problemele din comună și de situatia neplacuta cu care se confrunta din cauza intreruperilor repetate ale energiei electrice.

”Este o situatie cu care eu ma lupt de ani de zile. Mi se repeta, la nesfarsit, ca e o comuna in continua dezvoltare si de aceea rezultatul e acesta. Am luat legatura cu toate institutiile abilitate in rezolvarea problemelor generate de furnizarea tuturor utilitatilor publice.
Va asigur, insa, ca in calitatea mea de primar, nu am nici o competenta in solutionarea unor astfel de probleme. Acestea sunt, din pacate, prevederile legale”, a spus edilul.

Lucia Suciu a cerut locuitorilor afectați de întreruperile de curent si au suferit pagube ca pana azi la ora 12.00, sa depuna o sesizare pe adresa de mail reclamatii.cluj@anpc.ro.
Sesizarea va contine: numele si prenumele, domiciliul, aparatele electrice avariate, data achizitiei, valoarea; orice alte detalii considerate relevante.

”De asemenea, cei care detin fotografii cu diferite aparate de masurare a energiei electrice sa depuna sesizare, insotita de fotografii.

Va rugam sa redirectionati sesizarile si spre Primaria Chinteni, pentru a putea monitoriza mai bine situatia si a va putea sprijini, prin presiuni asupra celor abilitati. Vom solicita o comisie din partea Prefecturii Cluj, in urmatoarea perioada sau vom merge noi la ei, in caz contrar.
Astept cu mare interes sa vad cati dintre dumneavostra se vor mobiliza si imi vor fi alaturi”, a conchis primărița din Chinteni.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujul văzut din elicopter. 1990, Bulevardul Eroilor

Clujul văzut din elicopter. 1990, Bulevardul Eroilor. O imagine din iunie 1990 cu zona centrală a Clujului, în prim-plan, Bulevardul...

Închide