Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Se închide strada Tipografiei. Lucrările vor dura foarte mult

Se închide strada Tipografiei. Lucrările vor dura foarte mult. Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță începerea lucrărilor de modernizare pe strada Tipografiei – tronson 1 (între strada Regele Ferdinand și strada David Ferenc). Reabilitarea are loc în cadrul proiectului „Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană-Modernizarea străzilor R. Ferdinand, E. Zola, S. Pușcariu, Tipografiei (tronson 1, respectiv 3) și a scuarului C.E.C. din Municipiul Cluj-Napoca”. Proiectul este cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional.

Astfel, în prima etapă, începând de luni, 24.02.2020, circulația auto va fi complet închisă pe strada Tipografiei, sectorul cuprins între strada Regele Ferdinand și strada Cotită, asigurându-se doar culoare pentru pietoni.

Circulația autovehiculelor și a riveranilor de pe strada Cotită va fi posibilă prin schimbarea provizorie a sensului de circulație pe tronsonul de pe strada Tipografiei cuprins între strada Cotită și str. David Ferenc, cu acces dinspre Piața Mihai Viteazul și strada David Ferenc.

Se va închide circulația șipe alte străzi

În etapa a doua, după finalizarea lucrărilor de modernizare a carosabilului de pe strada Tipografiei-tronson 1, sectorul cuprins între strada Regele Ferdinand și strada Cotită, se va închide circulației autovehiculelor sectorul cuprins între strada Cotită și str. David Ferenc, iar circulația auto înspre strada Cotită se va desfășura cu asigurarea accesului dinspre strada Regele Ferdinand.

Măsurile de mai sus vor fi implementate începând de luni, 24.02.2020 și vor avea efect până la finalizarea tuturor lucrărilor de modernizare a carosabilului de pe strada Tipografiei-tronson 1, circulația desfășurându-se în condiții de șantier.

Lucrările sunt executate de către SC Diferit SRL. Conform contractului semnat cu constructorul, durata de execuție a lucrărilor este de 11 luni.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Se închide strada Tipografiei. Lucrările vor dura foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prefectul Clujului: La Centura Metropolitană avem 19 avize obținute deja din 32

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a anunțat azi că, în cadrul proiectelor majore de infrastructură, au fost obținute, deja, pentru...

Închide