Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Prefectul Clujului: La Centura Metropolitană avem 19 avize obținute deja din 32

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a anunțat azi că, în cadrul proiectelor majore de infrastructură, au fost obținute, deja, pentru Centura Metropolitană Cluj 19 avize din cele 32 necesare.

”Sunt anumite termene care trebuie respectate, unele avize se obțin de la nivel național, cum ar fi Inspectoratul de Stat în Construcții, CNAIR. În ceea ce privește avizele care trebuie obținute de la instituțiile din județul Cluj încercăm să obținem termene cât mai scurte posibil, să nu plimbăm inutil hârtii”, a spus Abrudean.

Prefectul Clujului a prezentat azi un raport de activitate pe primele 2 luni de la investirea în funcție, în care arătat că a susținut și alte proiecte care vor fi derulate, cum ar fi electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor unde au fost obținute 14 avize din totalul de 18.

”M-am implicat într-un proiect care se referă la Munții Apuseni – ITI Apuseni (Investiții Teritoriale Integrate) și prin care pot fi obținute finanțări din fonduri europene. Proiectul vizează 5 județe – Cluj, Alba, Hunedoara, Bihor și Arad, 77 de unități administrative din care 13 din județul Cluj. Se pot obține fonduri europene pe infrastructură, biodiversitate și turism”, a explicat prefectul Clujului.

Centura Metropolitană va avea 38 de km.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
68 de drumuri județene intră în reabilitare în 2020

68 de drumuri județene intră în reabilitare în 2020Consiliul Județean Cluj a aprobat joi, Programul de lucrări de modernizare și...

Închide