Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

Sistemul Informatic Integrat Vamal al ANAF nu va funcționa până luni

Sistemul Informatic Integrat Vamal al ANAF nu va funcționa până luni. Agenția Națională de Administrare Fiscală informează că, de vineri ora 12.00 până luni, ora 12.00, acesta va fi indisponibil.

Agenției Naționale de Administrare Fiscală anunță că sistemul nu va fi funcțional ca urmare a migrării bazelor de date pe noi echipamente.

Direcția Generală a Vămilor din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a luat toate măsurile administrative necesare. 

Direcția Generală a Vămilor a informat toate structurile vamale teritoriale. Și au transmis date cu privire la utilizarea în această perioadă, a procedurii alternative în vederea asigurării continuității derulării formalităților vamale.

Activitatea Direcției Generale a Vămilor nu va fi afectată. Reprezentanţii Agenției Naționale de Administrare Fiscală au menţionat că, în această perioadă, structurile vamale vor utiliza o procedură alternativă.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România[1]. A fost înființată la data de 1 octombrie 2003 în subordinea Ministerului Finanțelor Publice[1]. Începând cu ianuarie 2004 a devenit operațională, dobândind calitatea de instituție cu personalitate juridică proprie, prin desprinderea direcțiilor cu atribuții în administrarea veniturilor statului din cadrul Ministerului Finanțelor Publice

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Sistemul Informatic Integrat Vamal al ANAF nu va funcționa până luni

Sistemul Informatic Integrat Vamal

Acuze dure de la Cluj la adresa ANAF. Funcționarii săvârșesc abuzuri cu acordul conducerii

Un gigant IT din Cluj a fraudat statul român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Bancomate aruncate în aer în România. Nu se știe câți bani au fost furați

Bancomate aruncate în aer în România. Nu se știe câți bani au fost furați. Două bancomate au fost aruncate în...

Închide