Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Drumuri înzăpezite la Cluj. Niciunul nu este închis circulației

Drumuri înzăpezite la Cluj. Niciunul nu este închis circulației. Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic că în cursul dimineţii zilei de azi pe raza judeţului Cluj nu există drumuri județene blocate. Cu toate astea circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

Din cauza temperaturilor negative şi a căderilor de zăpadă înregistrate, mai ales în zona de munte a județului, mai multe drumuri judeţene au fost afectate. Acestea sunt acoperite cu zăpadă și în unele zone s-a depus polei.

Pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 13 februarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii. Prin urmare pe 66 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 38 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 12 drumuri judeţene, cu 6 utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 226 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de joi, s-a intervenit pe 13 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 7 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 300 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de joi, s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 76 de tone de material antiderapant.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Drumuri înzăpezite la Cluj. Niciunul nu este închis circulației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Incendiu la acoperișul unei hale la Sinterom! E fum dens în zonă

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la acoperișul unei hale din incinta fabricii Sinterom de pe Bulevardul Muncii din...

Închide