Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

SlanăFest la Cluj! USAMV aduce cârnați Mangalița, cotlet haiducesc sau mușchi Montana

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca va participa, de vineri și până duminică, la SlanăFest2020, eveniment devenit deja tradițional în oraș.

”Între produsele care vor fi găsite la standul USAMV Cluj-Napoca, toate comercializate și la magazinul universității, se vor găsi cârnați de porc, cârnați Mangalița, cotlet haiducesc, mușchi Montana, caltaboș, precum și pâine țărănească de la unul din parteneri, Brutăria Grâna”, au anunțat reprezentanții universității.

În 2019, USAMV Cluj-Napoca a participat pentru prima data la SlanăFest, iar cârnații picanți produși la Stațiile Pilot de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din materie primă provenită de la Ferma Cojocna, au fost medaliați.

Potrivit organizatorilor, SlanăFest2020, eveniment ajuns la a IX-a ediție, se va desfășura pe terasa restaurantului Cafe Bulgakov (str. I.M. Klein nr 15).

Programul SlanăFest

Vineri, 14 februarie: orele 12.00 – 21.00 / Deschidere, Târgul produselor tradiționale;
Sâmbătă, 15 februarie: 12.00 – 21.00 Târgul produselor tradiționale; 16.00 – Concursul cârnaților, mezelurilor și afumăturilor;
Duminică, 16 februarie: 12.00 – 20.00 / Târgul produselor tradiționale;
16.00 – Concursul slăninelor, decernarea premiilor;18.00 / Muzică lăutărească – Formația TOKOS.
Pe tot parcursul festivalului vor fi organizate activități meșteșugărești pentru copii: ateliere de olărit, suflare în sticlă, hârtie manuală, sculptare în lemn.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 400 de tone de material antiderapant folosite în intervențiile pe drumurile județene din Cluj!

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 13 februarie...

Închide