Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un primar se laudă că a depășit Clujul la atragerea de fonduri europene

Un primar se laudă ca orasul lui a depasit Oradea si Clujul la atragerea de fonduri europene. Potrivit Mediafax, primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, a declarat, marti, ca orasul a reusit sa atraga cei mai multi bani din fonduri europene pe cap de locuitor din regiunea de Nord-Vest si se afla pe primul loc la nivel national in ceea ce priveste sumele atrase pentru reabilitarea termica a blocurilor.

El a spus ca in oras sunt in implementare proiecte cu fonduri europene in valoare de peste 95 de milioane de euro, ceea ce situeaza Bistrita pe primul loc in regiunea de dezvoltare in Nord-Vest, surclasand cele doua mari orase din regiune-Oradea si Cluj Napoca.

Un primar se laudă că a depășit Clujul:

“O latura obligatorie pentru orice autoritate publica locala este dezvoltarea si asta o putem face pe bani europeni. Echipele care se ocupa la Primaria Municipiului Bistrita de atragerea banilor europeni sunt fruntase in regiunea de Nord-Vest si la nivel de tara. Suntem pe locul intai pe regiune la sumele atrase raportat la numarul de locuitori. Am depasit cu putin municipiul Oradea, am depasit cu ceva mai consistent Clujul si Zalaul si am surclasat cu totul Satu Mare si Baia Mare.

Cu un total de 74 de blocuri de locuinte cu aproximativ 3.200 de apartamente, municipiul Bistrita se situeaza de departe – raportandu-ne tot la numarul de locuitori – pe primul loc in tara in accesarea fondurilor pentru reabilitarea termica a blocurilor. Vom merge inainte pe aceasta linie pentru ca este un avantaj extrem de important pentru cetateni: factura la gaz sa scada la jumatate la apartamentele care sunt reabilitate si de asemenea, orasul are un aspect placut” a spus primarul orasului Bistrita.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elevii de la Transylvania College predau cursuri de educație financiară în cinci licee din Cluj-Napoca

Elevii din cadrul Money-FEST Committee, din Transylvania College (Cluj-Napoca), extind proiectul de educație financiară din școală în alte licee din...

Închide