Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

USR își face campanie la București cu proiectele primăriei Cluj-Napoca

USR își face campanie la București cu proiectele primăriei Cluj-Napoca. Claudiu Nasui, președintele USR București a comparat transportul public al celor două municipii. Cluj-Napoca a fost oferit drept exemplu de bune practici.

În postarea de pe Facebook în care laudă Clujul, liderul USR se referă la flota de autobuze electrice achiziționată recent de primărie.

În timp ce unele orașe au autobuze electrice cumpărate din fonduri europene, bucureștenii au autobuze turcești diesel pe care trebuie să le împingă din stație, cumpărate pe datorie.

Claudiu Nasui despre primăria București:

A fi un primar bun nu este despre discursuri politice sau autovictimizare, ci este despre a fi un administrator bun al resurselor pe care ți le încredințează cei care plătesc taxe și impozite la tine în oraș.

Ieri aflam că primarul capitalei a investit peste 16 milioane de lei în reclame, pe când în sistemul de încălzire numai 13. Oare pozele cu domnia sa ar trebui să le țină de cald locuitorilor din sectoarele afectate?

După cum am mai spus: uneori problema este lipsa de resurse. Însă în București și in alte orașe din România aflate sub controlul baronilor local, problema este persoana care alocă fondurile.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

USR își face campanie la București cu proiectele primăriei Cluj-Napoca

USR București

USR București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. O vânzătoare de ziare a găsit un portofel cu 19.000 euro și l-a predat Poliției: „Nu i-am muncit eu”

O femeie care distribuie ziare în parcarea centrului comercial Carrefour din Iaşi a găsit un portofel în care se aflau...

Închide