Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Căţeluşa violată de un clujean a fost preluată de o asociaţie din Bucureşti!

Căţeluşa violată de un clujean a fost preluată de o asociaţia Kola Kariola. După ce a fost violată de propriul stăpân. Căţeluşa a stat timp de opt luni la stăpânul care a violat-o şi se presupune că ar fi abuzat-o de mai multe ori.

Căţeluşa a fost dusă la spălată. Deocamdată ea se află în custodia reprezentanţilor asociaţiei Kola Kariola din Bucureşti care doresc să devină proprietari.

Mesajul transmis de reprezentanţii Kola Kariola:

“Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km intre Turda-Cluj-Campia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres si nervi cat pentru 10 ani, nemancare, pachete intregi de tigari si zeci de cafele, toate astea ca sa putem elibera catelusa Lisa!
Timp de 8 luni a stat sechesteata de un dement in libertate, probabil tot 8 luni abuzata zilnic. Daca lucrurile functionau in Romania, problema se putea rezolva in doar 2 ore si diabolicul era acum in puscarie.
Nu vreau sa ma plang, dar nu am sa pot exprima vreodata lupta dusa, cat am strans din dinti, cate am fost nevoit sa accept doar ca sa vad interesul acestei cateluse.
Multumesc Dlui Director Dsvsa Cluj, multumim echipei de politisti din cadrul Politiei Campia Turzii si nu in ultimul rand prietenelor noastre, Avocat Cosmina Cerva si Avocat Cristas Petre pentru eforturile depuse.
Acum mancam prima oara pe ziua de azi si vom reveni cu un live din camera de hotel unde acum micuta Lisa, dupa un control veterinar si o sedinta spa, se odihneste linistita.

Pentru voi toti, cei care ne-ati sustinut nu am cuvinte suficiente de multumire! Viata Lisei de acum inainte este datorata voua!
Va iubesc!

Si in primul rand Lisa a fost salvata datorita Doamnei care a anuntat acest caz! Felicitari Doamna pentru curaj!”.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

VIDEO. Căţeluşa violată de un clujean a fost preluată de o asociaţie din Bucureşti! Căţeluşa a fost spălată şi a ajuns într-un hotel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Concert caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, dirijat în premieră de un roboțel de 55.000 de euro!

Primul concert caritabil din România dirijat de un roboțel a avut loc în această seară la Teatrul Național Cluj-Napoca, banii...

Închide