Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Daniel David va fi rectorul UBB. Analizele arată că David câştigă cu peste 70%

Daniel David va fi rectorul UBB. Acestea sunt analizele/zvonurile în mediul universitar, potrivit cărora Daniel David va câştigă cu chiar peste 70%.

 

Prof. Chirilă pierde tot

Se pare că Daniel David va fi votat de profesorii tineri, de cadrele didactice de la universităţile tehnice, de universitarii maghiari şi germani.

În plus, Daniel David pare să aibă de partea sa cam tot ce înseamnă facultăţi umaniste. O surpriză oarecum o constituie faptul că până şi FSEGA va fi de partea lui Daniel David.

Principalul argument al celor care votează cu Daniel David este că nu concep un rector care să aibă dublă subordonare, şi ministerului/guvernului, dar şi pe linie bisericească, aşa cum ar fi cazul contracandidatului său, părintele Ioan Chirilă.

Analizele universitarilor arată că de parea lui Ioan Chirilă ar fi o parte a cadrelor universitare de peste 55 de ani, oricum minoritare. Şi, surpriză, împotriva lui ar fi chiar cadre didactice de la teologie.

Aceleaşi analize arată că prof. Ioan Chirilă ar pierde şi funcţia de preşedinte al Senatului UBB, pe care o deţine în prezent, în favoarea prof. Florin Streteanu.

 

Alegerile, pe 3 martie

Președintele Senatului UBB, Ioan Chirilă, și prorectorul cu cercetarea, Daniel David, s-au înscris în cursa pentru funcția de rector al UBB și și-au depus dosarele de candidatură.

Alegerile pentru funcția de rector vor avea loc în 3 martie în urma unui vor universal și direct, iar până atunci cei doi își vor face campanie electorală.

Actualul rector Ioan Aurel Pop, care este și președintele Academiei Române, nu mai putea candida deoarece a avut două mandate în fruntea UBB.

**
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Daniel David va fi rectorul UBB. Analizele arată că Daniel David câştigă cu peste 70%:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Căţeluşa violată de un clujean a fost preluată de o asociaţie din Bucureşti!

Căţeluşa violată de un clujean a fost preluată de o asociaţia Kola Kariola. După ce a fost violată de propriul...

Închide