Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. S-a răsturnat cu macaraua în Florești. Pompierii au intervenit

VIDEO. S-a răsturnat cu macaraua în Florești. Pompierii au intervenit. O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURd au fost alertate, în jurul orei 12.10, ca urmare a răsturnării unei macarale, care ridica materiale de construcții pentru un bloc aflat în construcție, de pe strada Teilor din Florești.

Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, de 39 de ani, care se afla în cabina utilajului și suferise traumatisme severe la nivelul piciorului stâng.

Pompieri au acționat pentru a scoate bărbatul din cabina avariată a utilajului, folosind echipamentele din dotare, cât și manevrele specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite și să-l predea echipajului SMURD în vedere acordării primului ajutor calificat și pentru transport la spital.

Pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor, pe timpul intervenției, având în vedere că se înregistrau scurgeri de combustibil din rezervorul macaralei.

VIDEO. S-a răsturnat cu macaraua în Florești. Pompierii au intervenit

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujul sărbătorește 100 de ani de la înființarea primului Institut de Speologie din Lume

Clujul sărbătorește 100 de ani de la înființarea primului Institut de Speologie din Lume. În ședința Adunării Deputaţilor din 26...

Închide