Ultima actualizare: 8.2.2024
130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital
Locale

130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital

130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital.

Potrivit Prefecturii Cluj, în ultimele trei zile, în domeniul situațiilor de urgență, au fost implicate 91 de cadre ale ISU Cluj în acțiunile de oprire a răspândirii noului tip de coronavirus.

A fost asigurat transportul pentru 130 de clujeni, în condiții de izolare biologică, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

În cursul acestei zile, au fost distribuite către spitalele și unitățile implicate în lupta împotriva răspândirii COVID-19 din județul Cluj: 4.500 combinezoane de unică folosință, 1.810 măști FFP2 și 1.750 măști FFP3, din stocul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj).

44 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Ialomița și Satu Mare, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 1 și 90 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 53 de pacienți, dintre care 33 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți ete bună, staționară.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Înghesuiți ca în conservă la Dej în autobuze, în ciuda epidemiei

  Înghesuiți ca în conservă la Dej în autobuze, în ciuda epidemiei. Autoritățile recomandă distanțarea socială și evitarea oricărui contact,...

Închide