Ultima actualizare: 3.5.2022
Locale

70 de porumbei și găini au ars la Cluj într-un incendiu

70 de porumbei și găini au ars la Cluj într-un incendiu.

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate pe parcursul nopții trecute, în jurul orei 22.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o șură și o lemnărie, dintr-o gospodărie din localitatea Dumbrava, comuna Căpușu Mare.

Deși arderea se manifesta generalizat în momentul sosirii la locul solicitării, pompierii au reușit să evite propagarea focului la celelalte anexe și la casa de locuit din gospodărie, care erau lipite de structura care ardea, și au desfășurat operațiuni de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului pe parcursul a cinci ore.

Nu au fot persoane rănite ca urmare a acestui eveniment și au fost salvate 20 de oi din șura adăpostul de animale, însă au fost mistuite de flăcări cca 70 porumbei și găini.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o defecțiune a instalației electrice a uneia dintre anexele gospodărești.

70 de porumbei și găini au ars la Cluj într-un incendiu

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ajutaţi Spitalul Judeţean Cluj! E nevoie urgentă de echipamente de protecţie în lupta cu coronavirusul

Ajutaţi Spitalul Judeţean Cluj! E nevoie urgentă de echipamente de protecţie în lupta cu coronavirusul Spitalul Judeţean Cluj are nevoie...

Închide