Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Ajutaţi Spitalul Judeţean Cluj! E nevoie urgentă de echipamente de protecţie în lupta cu coronavirusul

Ajutaţi Spitalul Judeţean Cluj! E nevoie urgentă de echipamente de protecţie în lupta cu coronavirusul

Spitalul Judeţean Cluj are nevoie urgentă de echipamente de protecţie pentru personalul medical în lupta cu coronavirusul. Asociaţia 11even este pregătită să aducă echipamente necesare din China. Cei care puteţi contribui financiar, aveţi conturile mai jos, în mesajul preşedintelui Asociaţiei 11even, Ovidiu Neamţu.

“Salutare tututor. Dorim să aducem prin asociația noastră un transport mai mare de combinezoane, ochelari de protecție, măști FFP2 și bonete tip cagulă pentru secția ATI a Spitalului Județean Chirurgie 1 – secție de primire a bolnavilor Covid-19. Ceea ce se vede mai jos sunt cantități minime primite de la reprezentanții spitalului, însă dacă suma strânsă ne va permite, am vrea să aducem cantități duble, sau triple, pentru că nevoia este foarte, foarte mare. În cele mai multe spitale nu există nici măcar minimul necesar de protecție pentru cei care vor intra, cu siguranță, pe câmpul de bătălie cu virusul.

Un prieten e în China și se ocupă de furnizori, achiziții și expediere. Am discutat deja cu cei de la DHL și cu responsabili de la vamă. Am vrea să plătim și să încărcăm cel târziu luni, 30 martie. Vom achiziționa cantitățile pe care putem să le cumpărăm în funcție de suma strânsă până atunci.

Ca să începem de undeva, am decis să donăm noi, din fonduri proprii, 2000 lei pentru această urgență. Avem nevoie să fim #împreună și #alături de acești eroi care se luptă pentru viețile celor din jurul nostru, riscându-și propriile vieți!

Dacă doriți să contribuiți:

IBAN RON:RO18BTRLRONCRT00W5366102

IBAN EUR: RO30BTRLEURCRT00W5366101

Asociația 11even, CUI 29885261

Mulțumim tuturor celor care sprijiniți sau dați informația mai departe!”, spune Ovidiu Neamţu.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Ajutaţi Spitalul Judeţean Cluj! E nevoie urgentă de echipamente de protecţie în lupta cu coronavirusul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus România: au fost înregistrate trei noi decese! 762 de persoane confirmate pozitiv

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la...

Închide