Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Accident cu 4 mașini implicate în Vâlcele!

În localitatea Vâlcele, pe DN 1E60, a avut loc în această dimineață un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule.

”Conducatorul unei autoutilitare, in varsta de 43 de ani, nu a pastrat distanta de siguranta fata de autovehiculele din fata sa oprite la trecerea pt pietoni, a intrat in impact cu un auto care la randul sau a fost proiectat in alte doua autovehicule aflate in fata sa”, au anunțat polițiștii de la ISU Cluj.

În urma acidentului a rezultat vatamarea corporala a celor doi pasageri aflati in primul auto acrosat, care au fost transportati la UPU Cluj-Napoca.

Șoferii nu consumaseră alcool.

ISU Cluj a anunțat că au dislocate ca urmare a accidentui rutier produs pe raza localității Vâlcele două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

”S-a acționat pentru descarcerare unei persoane, iar între timp au fost consultate cinci persoane, dintre care două urmează să fie transportate la spital”, au spus pompierii.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Simptome Coronavirus | Cum se răspândește în organism și ce organe atacă

Simptome Coronavirus | Cum se răspândește în organism și ce organe atacă. Pentru majoritatea persoanelor infectate cu coronavirus, boala debutează...

Închide