Ultima actualizare: Wednesday at 20:13
Locale

Consiliul Județean alocă două milioane de lei, în regim de urgență, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Consiliul Județean alocă două milioane de lei, în regim de urgență, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare forului administrativ județean în cadrul ședinței extraordinare ce va avea loc vineri, 20 martie 2020.

Proiectul vizează alocarea în regim de urgență, din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, a două milioane de lei, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Aceste fonduri sunt necesare pentru achiziționarea unor echipamente medicale speciale, de urgență, strict necesare combaterii COVID-19.

Până la ședința care va avea loc vineri, Consiliul Județean Cluj va continua să analizeze, împreună cu Spitalul de Boli Infecțioase, necesarul de echipamente și dotări specifice menite să contribuie la combaterea coronavirusului. În situația identificării și a altor eventuale cheltuieli necesare, sumele suplimentare se vor adăuga celor două milioane de lei deja propuși a fi alocați.

Președintele Consiliului Județean Cluj a reafirmat, în acest context, decizia de a convoca în ședință forul administrativ județean ori de câte ori situația va impune adoptarea de măsuri urgente, pe parcursul actualei situații de criză.

Consiliul Județean alocă două milioane de lei, în regim de urgență, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
BT prelungește perioada de grație pentru carduri de credit
ANAF ia măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri afectat de coronavirus

Conform unui comunicat de presă publicat azi, 16 martie 2020, de Agenția Națională de Administrare Fiscală - Serviciul Comunicare, Relații...

Închide