Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Copacii plantați de Emil Boc pe Bună Ziua au fost scoși. A fost o mini capcană

Copacii plantați de Emil Boc pe Bună Ziua au fost scoși. ”A fost o mini capcană”, spune edilul.

”Planul realizat de proiectanți prevedea 2 metri de trotuar și în interiorul trotuarului un copac. După ce am văzut poziția oamenilor, după ce am văzut efectiv cum arată în teren am trecut peste poziția proiectanților și am dispus ca pe tot ce înseamnă trotuar pe Bună Ziua să nu fie plantați copaci. Copacii vor fi plantați în afara ariei de 2 metri.

Cei care s-au plantat, sunt plantați în afara celor 2 metri de trotuar. Am dispus Serviciului Patrimoniu să identifice proprietarii și fie cu acordul lor, fie prin procedură de expropriere pentru spații verzi să începem demersuri pentru a mai lua un metru, cât este necesar pentru a planta în afara trotuarului arborii de pe Bună Ziua.

A greși este omenește, a persista în greșeală este mai complicat. Cred că sesizările oamenilor sunt pertinente. Am luat această decizie recunoscând că a merge pe mâna specialiștilor nu totdeauna este cea mai bună soluție. Arborii plantați au fost scoși”, a spus primarul Emil Boc.

Printre cei care au plantat copaci pe mijlocul trotuarului s-a aflat chiar primarul Emil Boc.

”Am primit și eu soluțiile specialiștilor. Credeam că este o suprafață mai mare. Eu am stat și am plantat un singur arbore. Am dat semnalul deschiderii lor. Am fost prins într-o mini capcană”, a afirmat Emil Boc.

Edilul spune că arhitectul care a realizat planul avea responsabilitatea să spună că pe trotuarul proiectat nu încape și un copac.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Copacii plantați de Emil Boc pe Bună Ziua au fost scoși. A fost o mini capcană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Spital din Cluj-Napoca transformat în loc de izolare pentru Coronavirus.
Spital din Cluj-Napoca transformat în loc de izolare pentru Coronavirus. Cum arată camerele

Spital din Cluj-Napoca transformat în loc de izolare pentru Coronavirus. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și-a reorganizat serviciile, punând...

Închide