Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTOGALERIE/ Accident GRAV la ieșirea din Huedin. Două persoane rănite după o ciocnire frontală!

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții la un accident grav , produs pe drumul european E60, la ieșirea din Huedin.

”Pompierii au găsit la locul accidentului un autotren și un autoturism avariate și un pasager încarcerat în autoturism, aflat înstare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme. Cel de-al doilea pasager al autoturismului era ieșit din acesta și prezenta traumatisme la nivelul unui umăr și la un picior”, au arătat pompierii de la ISU Cluj.

Intervenția pompierilor

Pompierii au acționat cu echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul la persoana rămasă blocată în autoturism, fiind tăiată portiera autoturismului, s-a îndepărtat bordul acestuia și s-a tăiat o parte din suporții scaunului șoferului pentru a putea scoate, cu ked-ul din dotare, persoana din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Cei doi bărbați, de cca 20 de ani, au fost preluați de către un echipaj SAJ și unul SMURD și au fost transportați la spital.

Cum s-a petrecut accidentul?

Polițiștii au precizat că șoferul unui utoturism înmatriculat în Sălaj, condus de către un cetățean moldovean pe DN 1 dinspre Oradea, pe un sector de drum în rampa ușoară, limitare de viteza la 40 km/h și curbă la dreapta, nu a redus viteza de deplasare și a intrat în coliziune frontala cu un autocamion înmatriculat condus regulamentar din sens opus.

”Au rezultat 2 răniți – conducătorul auto și un pasager din autoturism, ambii cetățeni moldoveni, care nu au putut fi testați cu aparat etilotest, pentru ambii fiind recoltate probe biologice de sânge. Șoferul rănit grav a fost transferat la UPU Cluj iar pasagerul ranit a rămas sub observație la Spitalul Huedin”, au precizat cei de la IPJ Cluj.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Anglia raţionalizează produsele din magazine. Clujeancă din Londra: de teama coronavirusului, britanicii îşi fac provizii

Anglia raţionalizează produsele din magazine. Clujeancă din Londra: de teama coronavirusului, britanicii îşi fac provizii. „La magazinul la care lucrez...

Închide