Ultima actualizare: 23.4.2024
primaria floresti
Locale

Horia Șulea a devenit președinte de partid. Va conduce Pardidul Ecologist Cluj

Horia Șulea a devenit președinte de partid. Va conduce Pardidul Ecologist Cluj. Horia Șulea, primarul comunei Florești este începând de ieri președintele Partidului Ecologist Român, filiala Cluj. Numirea a fost făcută de către Dănuț Pop, președintele PER.

Conform cu noul statut pe care îl are, primarul Horia Șulea va trebui să organizeze, în termen de 90 de zile, alegeri în filiala PER Cluj.

Horia Șulea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. În prima instanță, pentru atribuirea directă a unui contract de deszăpezire, în condițiile în care iarna 2012 – 2013 Floreștiul era fără un astfel de serviciu și trebuia să fie curățate de urgență străzile de zăpadă. Contractul a fost atribuit în limitele legii, susțin apărătorii primarului Șulea. Ei acuză instanța că și-a depășit competențele, neavând atribuții de a judeca un caz de corupție.

Judecătoria Cluj-Napoca a pronunțat sentința în dosar, iar alături de Horia Șulea sunt inculpați și fostul primar, Ioachim Vancea și directorul tehnic din Primăria Florești, Florin Zanc.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Horia Șulea a devenit președinte de partid. Va conduce Pardidul Ecologist Cluj

PNL a validat candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj. La Florești nu mai candidează Șulea
PNL Cluj l-a suspendat pe Horia Șulea din partid. Va candida independent!
Primarul comunei Florești, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dosarul ayahuasca, trimis în instanţă! Acuzaţiile aduse clujeanului Gelu Oltean

Dosarul ayahuasca, trimis în instanţă! Prin rechizitoriul din data de 05.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi...

Închide