Ultima actualizare: azi, 16:25
Locale

Incendiu grav la Răscruci! Pompierii au luptat 5 ore cu flăcările

Pompierii clujeni au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu grav, de mare amploare, la un depozit de semințe din localitatea Răscruci.

Alarma a fost dată în jurul orei 18.20 și au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida.

”În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de cca 400mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului. Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia”, au spus pompierii de la ISU Cluj.

Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și cca 150 kg de semințe.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza incendiului este în curs de cercetare.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ORDONANŢA MILITARĂ NR. 4 – Se montează dispozitive de dezinfecţie în blocuri!

ORDONANŢA MILITARĂ NR .4. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat astăzi înaintarea către premierul Ludovic Orban a unui noi...

Închide