Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Parohia Adormirea Maicii Domnului strânge bani pentru Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul Clujana)

În aceste zile dificile, când stăm acasă pentru a limita răspândirea virusului, trebuie să ne gândim la cei care merg la serviciu, pentru noi. În primul rând și cei mai expuși sunt medicii, asistenții, brancardierii, personalul auxiliar din spitale. Acum e nevoie mai mult ca oricând să fim uniți și să ajutăm fiecare, cum putem, de la distanță.

”Parohia Adormirea Maicii Domnului își îndreaptă gândurile în aceste momente, către personalul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul Clujana), spital care este linia 3 în ceea ce privește repartizarea pacienților suspecți/confirmați cu virusul COVID-19 (coronavirus). Este nevoie urgentă de echipamente de protecție pentru echipa medicală pentru a evita îmbolnăvirea acestora, astfel ei fiind protejați și sănătoși, îi vor putea îngriji cum se cuvine pe cei bolnavi”, a anunțat părintele Dan Hognogi.

Folosiți internet banking și donați!

Prin intermediul Asociației de Tineri Govora, Parohia Adormirea Maicii Domnului face un apel la solidaritate cu cadrele medicale. Cine vrea să facă donații pentru Spitalul Clujana, poate dona în contul Asociației, iar banii strânși vor ajunge acolo unde este atâta nevoie.

Titular cont: ASOCIATIA DE TINERI GOVORA

Cont: RO76BTRLRONCRT0527047401

CUI: 42048551

Cu puțin, putem face mult și să sperăm și să ne rugăm să nu avem nevoie de ajutorul acestor oameni în perioada următoare!

Informații suplimentare:

Pr. dr. Dan Hognogi tel. 0745637187

Camelia Racz tel. 0746781236

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Incendiu grav la Răscruci! Pompierii au luptat 5 ore cu flăcările

Pompierii clujeni au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu grav, de mare amploare, la un depozit de semințe din localitatea...

Închide