Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Incendiu la o casă în Luna de Sus, trei autospeciale de pompieri la fața locului

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate azi în jurul orei 19.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Luna de Sus. Pompierii, sosiți de urgență la locul solicitării, au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, precum și o cameră din interiorul acesteia.

”Operațiunile de stingere și de înlăturare a efectelor negative au durat mai bine de o oră, echipajele operative reușind să elimine toate focarele și să evite propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost protejate două case de locuit, amplasate în imediata apropiere a celei afectate de incendiu”, au anunțat cei de la ISU Cluj.

.Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația de iluminat a locuinței.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Atenţionarea virusologului clujean Molnar Geza. Alte 20-30 de virusuri şi bacterii se pregătesc să treacă de la animal la om, după coronavirus

Atenţionarea virusologului clujean Molnar Geza. Alte 20-30 de virusuri şi bacterii se pregătesc să treacă de la animal la om,...

Închide