Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Inconștient. Distras de telefon și băut peste măsură, s-a oprit cu mașina pe calea ferată

Inconștient. Distras de telefon și băut peste măsură, s-a oprit cu mașina pe calea ferată.

La data de 29 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 28 februarie a.c., în jurul orei 21:00, cel în cauză a condus un autoturism pe strada Fabricii de Zahăr, din municipiul Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a oprit pe calea ferată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, reieșind o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, s-a stabilit că, în momentul pierderii controlului asupra vehiculului, atenția șoferului a fost distrasă și de telefonul mobil pe care folosea.

Autoturismul a rămas suspendat în zona căii ferate. Deblocarea zonei a avut loc cu sprijinul voluntarilor CERT Transilvania.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Inconștient. Distras de telefon și băut peste măsură, s-a oprit cu mașina pe calea ferată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mașina rutiera
Accidentul de Vineri din Florești, produs de un șofer fără permis

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipilui Cluj – Napoca, Secţia 6...

Închide