Ultima actualizare: ieri, 10:08
100 de clujeni amendați ieri pentru nerespectarea ordonanțelor militare
Locale

Șofer arestat în Florești. Era băut, fără permis și a făcut și accident

Șofer arestat în Florești. Era băut, fără permis și a făcut și accident. La data de 4 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un bărbat. Este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat. Dar și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute de Codul penal.

În fapt, în jurul orei 11.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din localitatea Beclean, județul Bistrița – Năsăud. Acesta se deplasa pe strada Tăuțiului, din comuna Florești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

S-a constatat faptul că, în cursul aceleiași zile, bărbatul de 33 de ani a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul a avut loc pe raza aceleiași comune, eveniment din care au rezultat pagube materiale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, ulterior refuzând testarea.

Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Șofer arestat în Florești. Era băut, fără permis și a făcut și accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat cercetat penal după ce a furat dintr-o grădiniță din Cluj-Napoca

Bărbat cercetat penal după ce a furat dintr-o grădiniță din Cluj-Napoca. La data de 4 martie a.c., în urma activităţilor...

Închide