Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Bărbat în lenjerie intimă împușcat mortal de un polițist din capitală

Bărbat în lenjerie intimă împușcat mortal de un polițist în capitală. Se pare că acesta era pus pe scandal, iar la vederea polițiștilor a devenit agresiv, lovind pe unul din agenții de poliție.

“În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat”, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul a decedat ulterior la spital!

Bărbat în lenjerie intimă împușcat mortal de un polițist în capitală

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Virusologul Geza Molnar: În 5- 10 mai ar trebui ridicată carantina fără discuţie!

Virusologul clujean, Geza Molnar, profesor la UMF Cluj, spune că pandemia de coronavirus bate în retragere în România iar în...

Închide