Ultima actualizare: azi, 00:09
Locale

Bărbați arestați după ce au furat scule în valoare de 9000 de euro

Bărbați arestați după ce au furat scule în valoare de 9000 de euro. La data de 9 aprilie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat şi reţinut 2 bărbaţi, în vârstă de 30 și 33 de ani, din municipiul Câmpia Turzii , respectiv comuna Sălicea, județul Cluj, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 8/9 aprilie, cei doi ar fi pătruns intr-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras aparatură electronică și electrocasnică, cauzând un prejudiciu de 9000 de euro, circa 50% fiind recuperat.

În urma activităţilor desfăşurate de polițiști, cei doi bărbați au fost depistați pe raza municipiului Câmpia Turzii, iar la percheziția efectuată asupra autoturismului cu care s-ar fi deplasat cei doi, au fost găsite bunuri sustrase.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Bărbați arestați după ce au furat scule în valoare de 9000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Amenzi în valoare de 634.045 lei pentru clujenii ce nu respectă Ordonanțele Militare

Amenzi în valoare de 634.045 lei pentru clujenii ce nu respectă Ordonanțele Militare. Polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari continuă...

Închide