Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Bugetarii au scăpat! Orban: Șomajul tehnic pentru ei nu mai e de actualitate

Bugetarii au scăpat! Orban: Șomajul tehnic pentru ei nu mai e de actualitate. Deși li s-a redus programul cu publicul și implicit volumul de muncă, ba o parte dintre ei chiar au stat acasă în perioada stării de urgență, veniturile nu le-au fost afectate sub nicio formă. Bugetarii au scăpat și de posibilitatea de a intra în șomaj tehnic. Premierul țării a declarat azi că nu mai este de actualitate această măsură, pe motiv că ne apropiem de măsurile de relaxare. 

 

„Pentru că o mare parte dintre cei care lucrează în instituțiile publice sunt implicați în prima linie a bătăliei, cum e Ministerul Sănătății. Nu poți să renunți la nimeni din această zonă, dimpotrivă, mai avem nevoie de specialiști suplimentari. Ministerul Apărării, MAI, Ministerul Muncii, care e implicat în derularea tuturor programelor de sprijin referitor la șomajul tehnic și celelalte forme de sprijin pentru profesioniști și alte categorii de angajați. O mare parte din sectorul public este foarte puternic turat, ne apropiem oricum de finalul prelungirii stării de urgență și nu mai e contextul necesar. Am gândit, am analizat, până la urmă nu mai e de actualitate”, a completat Orban.

 

Bugetarii au scăpat! Orban: Șomajul tehnic pentru ei nu mai e de actualitate

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nunțile cu petreceri amânate până la toamnă. Până atunci pot participa 8 persoane

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat, miercuri, că după 15 mai nu se vor putea organiza nunţi cu sute...

Închide