Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Nunțile cu petreceri amânate până la toamnă. Până atunci pot participa 8 persoane

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat, miercuri, că după 15 mai nu se vor putea organiza nunţi cu sute de persoane, menţionând însă că este posibilă în luna august o relaxare astfel încât să fie permisă participarea a mai mult de 8 persoane la astfel de evenimente.

 

“Cu părere de rău nu pot da un răspuns pozitiv pentru că nunţile românilor în perioada în care chiar dacă se relaxează în 15 mai condiţiile de reţinere, de comprimare a unor posibilităţi de a ne mişca liber, de a fi alături de cei dragi, aceste condiţii nu se vor relaxa sută la sută. Individual probabil vom avea dreptul la această mişcare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva câteva probleme individuale, dar, din păcate, presupun eu, nu vă dau un răspuns oficial, nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus. Nu înseamnă că în 15 mai virusul s-a oprit şi ia o pauză. Noi va trebui să fim atenţi în continuare, să ne protejăm, să purtăm mască, să avem grijă să ne spălăm pe mâini, să nu stăm mai mult de trei la o discuţie, să respectăm distanţarea socială, anumite activităţi se vor relua în anumitre condiţii”, a spus Vela, răspunzând pe Facebook la întrebările adresate

 

Ministrul a precizat că se poate să existe o relaxare mai spre toamnă. “În consecinţă, cred că poate avea loc nunta în condiţii normale, iar partea festivă cu cheful să o lăsăm mai la toamnă, când putem evalua această epidemie.Cred că în august va fi o relaxare, cu mai multe persoane, nu cu sute sau mii de persoane, dar va fi o relaxare în 23 august probabil, dar depinde de cum reacţionăm fiecare român astfel încât să diminuăm infecţiile cu acest virus”, a precizat ministrul.

Nunțile cu petreceri amânate până la toamnă. Până atunci pot participa 8

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Un comentariu

  1. Rakos Reka Răspunde

    Buna tuturor!!!
    Vazand comentariile anterioare vreau sa va mentionez doua lucruri:
    1. Stiu ca pt fiecare persoana care urmeaza sa aiba nunta se pregateste cu mult inainte de ziua cea mare. Investitii mari ca sa iasa evenimentul exact cum au visat-o. Dar luati in evidenta faptul ca virusul asta nenorocit die va trece sau nu a dat peste cap toata lumea. Nimeni nu sa asteptat la asa ceva. Lanturiile pt un eveniment reusit sau prabusit total. Va fii ft greu pt fiecare,dar va recomand sa fiti intelegatori. Decat sa aveti cea mai proasta zi din viata voastră mai bn anulati pana la anu.
    2. O hartie nu va va lega relatia. Iubirea va fii aceeasi si fara hartie.
    Mult succes tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria a emis un set de reguli pentru curățarea vegetației uscate

Având în vedere starea prelungită de secetă din această primăvară, coroborată cu existența în multe gospodării a unor mari cantități...

Închide