Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Horia Șulea: “Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți”

FOTO. Horia Șulea: “Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți”. Primarul localității Florești, Horia Șulea a anunțat că au fost igienizate malurile râului Someș din localitate. Potrivit acestuia au fost adunați zeci de metri cubi de gunoaie. 

S-a intervenit din nou pe malul Someșului, zona Baraj. Manual și mecanizat. Zeci de metri cubi de mizerii. Făcute de oameni! Acum întreaga zonă este lună și bec. Sunt curios cât va ține? Cât timp va fi ferit verdele naturii de nesimțirea unora ?! Dragii mei floreșteni degeaba urlăm că e mizerie, că primarul nu face nimic, că trebuie camere de supraveghere și prinși cei ce aruncă mizerii. Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți. Camere? Ca să vină unii nesimțiți să le distrugă? Sau să visăm că mereu e posibilă identificarea celor ce aruncă mizerii? Sau să punem câte un funcționar lângă fiecare fir de iarbă? Nu dragii mei ! Soluția e responsabilizarea. Simțul civic. Bunul simț! Aici se vede cât ținem la comunitate! Nu în postările de pe facebook !
Ne dorim un Florești curat, un Florești european? Hai să îl păstrăm curat! De noi depinde! De tine, de tine și de tine!

FOTO. Horia Șulea: “Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți”

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Polaris a fost preluat de Consiliul Județean Cluj! Chiria a fost stabilită de un evaluator

Spitalul privat Polaris a fost preluat azi de Consiliul Județean Cluj după o lună de la anunțarea acestui demers, aici...

Închide