Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Măsuri stricte la aeroport. Oamenii așteaptă autorizarea zborurilor spre Germania

Autoritățile clujene au luat măsuri stricte în gestionarea fluxului de călători de pe aeroportul clujean. Oamenii sunt răsfirați în parcare și așteaptă autorizarea zborului către Germania.

Prefectul județului a declarat că instituția a făcut toate demersurile necesare pentru ca aceste zboruri sa plece azi.

Dezastrul de ieri la aeroportul clujean face ca toate zborurile aeriene să fie aprobate doar de către Ministerul Transporturilor. În Ordonanța Militară numărul 8, anunțată aseară de către ministrul Marcel Vela se prevede ca orice zbor aerian de pe teritoriul țării să fie autorizat de Ministerul Transporturilor.

Măsura cuprinsă în Ordonanța Militare vine ca urmare a faptului că la Cluj-Napoca s-a gestionat foarte prost zborul a peste 1800 de oameni. Aceștia urmau să plece la muncă în Germania și s-au călcat la propriu în picioare în parcarea aeroportului.

Toate transporturile aeriene vor fi autorizate de Ministerul Transporturilor, pentru a se evita situaţii precum cea de la Cluj, unde s-a înregistrat aglomeraţie la plecarea unui zbor către Germania. Autorităţile competente – Ministerul Transportului sau Autoritatea Aeronautică – vor aviza orice transport aerian, chiar dacă aeroporturile sunt în subordinea autorităţilor judeţene”, a spus Vela.

FOTO. Măsuri stricte la aeroport. Oamenii așteaptă autorizarea zborurilor spre Germania

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dezastrul de la aeroportul clujean face ca toate zborurile aeriene să fie aprobate doar de Ministerul Transporturilor

Dezastrul de la aeroportul clujean face ca toate zborurile aeriene să fie aprobate doar de Ministerul Transporturilor. În Ordonanța Militară...

Închide