Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Sat terorizat de un evadat din puşcărie. Fură numai mâncarea din frigidere!

Un evadat din județul Prahova îi terorizează pe locuitorii satului Matița, furându-le oamenilor, peste noapte, mâncarea din frigidere. Furturile au loc din perioada Paștelui, iar ultima „spargere” a avut loc azi noapte.

Oamenii, care îl bănuiesc pe fugar că se ascunde în pădurea din aproprierea localității, spun că hoțul le-a furat inclusiv din proviziile făcute pe vreme de COVID-19.

După ce au luat amprentele, poliţiştii şi-au confirmat bănuiala: era vorba despre hoţul evadat de la Secţia Exterioară a Penitenciarului Ploieşti, scrie Digi24.

„Tot ce aveam, măsline, salam, ce a fost hrană rece a luat tot, când ne-am trezit și noi să mâncăm nu am mai găsit mâncarea în frigider și atunci ne-am alarmat, am sunat la 112”, a spus una dintre păgubite, Rodica Soare, pentru Digi24.

Toată lumea este în alertă în satul Matița: localnicii spun că până nu va fi prins, hoțul va încerca să intre în casele lor de fiecare dată când i se face foame.

„Am făcut mici, a doua zi de dimineață am văzut că nu mai sunt micii, pe urma că nu mai e sacoșa cu pâine, că nu mai sunt în frigider salamurile”, a mai spus Rodica Soare, femeia păgubită.

Polițiștii spun că au adus și câinii de urmă pentru a-l găsit mai repede pe evadat. IPJ Prahova a trimis pe teren mai multe echipaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Proxeneţi din Cluj arestaţi pentru 30 de zile!

Proxeneţi din Cluj arestaţi pentru 30 de zile! Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, Biroul de Investigații Criminale au identificat...

Închide