Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

FRF susține meciul România-Moldova. Îți poți cumpăra bilet, iar banii vor fi donați

FRF susține meciul România-Moldova. Îți poți cumpăra bilet, iar banii vor fi donați. Într-o perioadă în care toate competițiile de fotbal sunt întrerupte, eNaționalele României și Moldovei se întâlnesc în ”Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”.

Partida virtuală se va juca pe consolă, în PES 2020, miercuri, 15 aprilie, de la ora 20:00. Va fi live la Pro X și livestream pe Facebook Echipa Națională și YouTube FRF TV!

Îți poți lua și tu un bilet virtual la acest joc, în valoare de numai 10 lei, suma strânsă urmând a fi direcționată către UNICEF. Vor fi achiziționate echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente necesare în pandemie asistenților medicali și sociali care le asigură copiilor vulnerabili servicii de sănătate și protecție socială.

eNaționala de PES a României este deja calificată la eEURO 2020, turneu final ce va avea loc la finalul lunii mai. În duelul contra Moldovei vor evolua pentru echipa noastră Adrian Urma (căpitan) și Cristian Radu.

Ia-ți și tu bilet virtual la ”Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”, România – Moldova!

FRF susține meciul România-Moldova. Îți poți cumpăra bilet, iar banii vor fi donați

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ministrul Sănătăţii: Vin trei-patru săptămâni grele. Relaxare, după 1 iunie

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat astăzi că o eventuală relaxare a măsurilor impuse ar putea apărea după săptămâna 15-20...

Închide