Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

Jandarmii și polițiștii au “stricat” o logodnă. Invitații au fost toți amendați

Jandarmii și polițiștii au “stricat” o logodnă. Invitații au fost toți amendați. Un număr de 62 de persoane care participau, sâmbătă, la o petrecere în Craiova au fost amendate de poliţişti.

“În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din zona Balta Craioviţa, are loc o petrecere la care participă un număr mare de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GMbJ Craiova, precum şi militari. Astfel, forţele de ordine au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor identificate la locaţia respectivă, fiind totodată dispuse măsuri de dispersare a acestora”, a informat IPJ Dolj.

„La fața locului s-au deplasat 34 de polițiști, 31 de jandarmi și 4 militari, ocazie cu care s-a stabilit că în locația respectivă se desfășura o petrecere de logodnă, la care participau 62 de persoane”, spun sursele citate.

Poliţiştii au legitimat 62 de persoane cărora le-au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de 131.000 lei.

Jandarmii și polițiștii au “stricat” o logodnă. Invitații au fost toți amendați

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Cutremur de 5 grade pe scara Richter, în România

Un cutremur de magnitudine estimată inițial „medie”, apoi „semnificativă” s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o adâncime...

Închide