Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Acțiunile polițiștilor clujeni. Au împărțit amenzi

La nivelul municipiului Cluj-Napoca au fost demarate activități în vederea prevenirii și combaterii săvârșirii infracțiunilor sau abaterilor contravenționale în segmentul stradal.

 Acțiunile derulate au urmărit totodată verificarea respectării măsurilor legale care se impun pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

La data de 19 iunie a.c, atât pe parcursul zilei, cât și în noaptea de 19/20 iunie a.c, efective de polițiști au acționat la nivelul municipiului Cluj-Napoca în sistem integrat, alături de jandarmi în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse.

O atentie deosebita a fost îndreptată în scopul asigurării unui climat rutier sigur și depistării conducătorilor auto care consumă băuturi alcoolice.

60 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în urma abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Alte 13 sancțiuni contravenționale reprezintă încălcări ale normelor de conviețuire socială, conform Legii 61/1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: un singur caz în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistați pozitiv cu Covid-19 doar 1 persoane, transmite Instituția...

Închide