Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Ministrul clujean Adrian Oros:  Căutați și cumpărați doar produse autohtone!

Ministrul clujean Adrian Oros:  Căutați și cumpărați doar produse autohtone! Ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros face apel la cetățenii româniei să cumpere doar produse autohtone. Adrian Oros este de părere că asta este soluția susținerii agriculturii românești.

Soluția susținerii agriculturii românești se află la fiecare cetățean al țării!

Acum, mai mult decât niciodată, toți cei care doriți să contribuiți la susținerea agriculturii românești, aveți posibilitatea de a face două lucruri simple:
👉🏻 Căutați și cumpărați doar produse autohtone!
👉🏻 Educați în familie și în școală copiii, să consume produse locale!

Dacă nu sunt în magazinul X, mergem în magazinul Y, până găsim produse românești, iar acasă, la copii și la scoală, să le spunem să cumpere și să consume, DOAR produse românești.

Vă asigurăm că în câteva luni de zile, toate magazinele vor căuta să aibă pe rafturi, produse românești. Astfel, vom reuși să răsplătim și truda dar și viața aspră a țăranilor și a fermierilor români, astfel vom contribui în mod REAL, nu doar declarativ la susținerea agriculturii și a industriei alimentare din România și FOARTE IMPORTANT, dacă cumpărăm un produs românesc cu 5 lei, cel puțin 1 sau 2 lei, se vor întoarce spre noi, fie în pensiile și salariile plătite aici în Romania, fie în sistemul de educație pentru copiii noștri, fie în sistemul de sănătate pentru noi toți, este mesajul acestuia!

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Horia Nasra: Autonomia Ținutului Secuiesc este o aberație neconstituțională!

Proiectul de lege pentru Autonomia Ţinutului Secuiesc este o aberație neconstituțională, un atentat la adresa suveranității statului român, spune deputatul...

Închide