Ultima actualizare: 15.11.2023
Naţionale

Avocatul Poporului îi cere lui Iohannis să dea asigurări că bătrânii nu vor fi îndepărtați de familii

Avocatul Poporului îi cere lui Iohannis să dea asigurări că bătrânii nu vor fi îndepărtați de familii. Avocatul Poporului  cere autorităţilor să  dea asigurări că persoanele de peste 65 de ani nu vor fi îndepărtate din familiile şi din locuinţele lor.

“Avocatul Poporului solicită autorităţilor să liniştească populaţia şi să dea asigurări că măsuri precum cele vehiculate în spaţiul public referitoare la persoanele de peste 65 de ani nu vor fi adoptate în România. În ultimele două zile, la Avocatul Poporului s-au primit sute de petiţii, în care persoane în vârstă îşi exprimă temerea în legătură cu aşa-zisele planuri şi declaraţii ale unor oficialităţi din statul român privind îndepărtarea persoanelor de peste 65 de ani din familiile lor şi din locuinţele lor”, potrivit unui comunicat transmis.

AP solicită şefului statului, premierului şi Grupului de Comunicare Strategică să dea asigurări că adoptarea unor astfel de “măsuri de tip totalitarist” nu vor fi niciodată o opţiune în România.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Deși școlile sunt închise, bugetul Ministerului Educației a fost suplimentat cu 576 milioane lei

Deși școlile sunt închise, bugetul Ministerului Educației a fost suplimentat cu 576 milioane lei. În urma rectificării bugetare adoptate de...

Închide