Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Spargere ca-n filme la Cluj. Au oprit camerele şi au dat lovitura. Poliţia tot i-a depistat

Spargere ca-n filme la Cluj. La data de 15 aprilie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca, Secția 7 Poliție, în colaborare cu polițiștii Secției 2 Poliție, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au identificat şi reţinut 3 tineri în vârstă de 19, 24, respectiv 27 ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, cei trei au pătruns în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, prin forţarea uşile de acces, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv unelte și scule electrice, cauzând un prejudiciu de circa 11400 lei.

În urma activităților desfășurate, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Anterior intrării în societate, cei în cauză ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, prin distrugerea acestuia.

Faţa de aceştia a fost dispusa măsura reţineri pentru o perioadă de 24 ore.Ulterior, în cazul celor 3, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru  60 de zile.

Sursa: IPJ Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Capacitatea de testare a Clujului va crește la 1000 de probe pe zi în aprilie
15 cadre medicale infectate cu COVID 19 la Cluj

Un număr de 15 cadre medicale infectate cu COVID 19 în judeţul Cluj. Ministerul Sănătăţii a făcut astăzi publică lista...

Închide