Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Spargerea de la USAMV. Hoţii au dispărut cu 90.000 de lei! Încă nu au fost prinşi

Spargerea de la USAMV. Persoanele care au dar o spargere la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca încă nu au fost prinşi. Ei au reuşit să fugă cu 90.000 de lei.

Poliţia Cluj a transmis că a fost deschis un dosar penal privind comiterea infractiunii de furt calificat. S-a format un grup de lucru pentru soluţionarea cazului.

Joi au fost audiate mai multe persoane și au fost identificate camere de supraveghere și vizualizate imagini. În continuarea se vizualizează imagini de pe camerele de supraveghere și se derulează activități specifice. Spărgătorii aveau fețele acoperite. Polițiștii încearcă refacerea traseului celor doi.

Amintim că în noaptea de miercuri spre joi la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a avut loc o intrare prin efracție în clădirea Rectoratului.

“Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracţie în cladire pe timpul nopţii şi au sustras bani”, au mai transmis polițiștii clujeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident în lanţ în centrul Clujului. Patru maşini avariate!

Accident în lanţ în centrul Clujului. Patru autoturisme au fost avariate i o persoană rănită după o tamponare în lanţ...

Închide