Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Clujeni amendați pentru că nu purtau mască. Se întâmplă în cartierul Gheorgheni

Clujeni amendați pentru că nu purtau mască. Se întâmplă în cartierul Gheorgheni. Poliţiştii clujeni acționează pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică precum și pentru creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, prin prezenţa activă a poliţiştilor în stradă.

La data de 25 mai a.c., în intervalul orar 11.00–13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj–Napoca, Secția 3 Poliție, împreună cu personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și lucrători din cadrul Poliţiei Locale, au desfăşurat o acţiune cu caracter preventiv în zonele intens circulate din cartierul Gheorgheni.

Scopul acţiunii – respectarea Legii nr. 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și a altor norme legale în vigoare şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

23 de persoane au fost legitimate de poliţişti, acestea fiind informate despre necesitatea folosirii măştii de protecţie şi modalitatea adecvată de purtare a acesteia.

În acest context, au fost aplicate şi 5 sancţiuni contravenționale.

Principalul obiectiv al activității a fost informarea cetăţenilor cu privire la noile reguli.

Acţiunile vor continua.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Clujeni amendați pentru că nu purtau mască. Se întâmplă în cartierul Gheorgheni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Încă o persoană vindecată de coronavirus la Cluj, A scăzut din nou numărul clujenilor cu coronavirus internați în spitale
Doar 65 de persoane cu coronavirus mai sunt internate la Cluj

Doar 65 de persoane cu coronavirus mai sunt internate la Cluj. 🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:...

Închide