Ultima actualizare: 18.6.2024
Locale

Drumul Săvădisla – Băișoara va fi asfaltat

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe sectorul Băișoara – Săcel – Liteni – Lita – Săvădisla, situat pe drumul județean DJ 107M, au demarat lucrări de asfaltare pe sectoare, ca parte a lucrărilor de întreținere.

Lucrările de întreținere, în totalitatea lor, vizează un tronson în lungime de 12 kilometri, de la km 11+000 la km 23+000, în condițiile în care, pe același drum județean, pe tronsonul Băișoara – Iara – Buru (DN 75) – limită cu județul Alba, în lungime de 17,7 kilometri (de la km 24+300 la km 42+000), au fost deja finalizate lucrările de asfaltare și alte tipuri de lucrări de întreținere.

În această etapă, au fost asfaltate primele sute de metri, pe un sens de circulație, pe sectorul de drum cuprins între km 23+000 și km 21+000.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, tratarea burdușirilor, eliminarea fundației de piatră spartă necorespunzătoare, refacerea terasamentelor deteriorate și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Drumul Săvădisla – Băișoara va fi asfaltat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Testarea conducătorilor auto se face la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca
Bâtrân 72 de ani, cu 0.80 mg/l alcool “la bord“, a intrat cu mașina în șanț la Berindu

Bâtrân 72 de ani, cu 0.80 mg/l alcool la bord, a intrat cu mașina în șanț la Berindu. La data...

Închide