Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Emanuel Ungureanu, client al DNA? Ce spune un deputat PNL despre deputatul USR clujean

Emanuel Ungureanu, client al DNA? Ce spune un deputat PNL despre deputatul USR clujean.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu (USR) a avut azi un schimb de replici cu deputatul PNL Florin Roman, liderul deputaţilor liberali.

Replicile dintre cei doi au avut loc în Camera Deputaţilor, cu ocazia dezbaterii şi modificării ordonanţei de urgenţă 40/2020 privind măsurile pe perioada instituirii stării de urgenţă în cazul pandemiei de coronavirus.

Golănie PNL

“Sunt numiri politice făcute de PNL la Deva sau Piatra Neamţ, unde au pus în timpul pandemiei, macabru, un manager şef de pompe funebre. Ce poate fi mai mizerabil, mai malefic decât să vorbeşti de depolitizarea sistemului sanitar şi tu să faci aşa ceva? Golănie mai mare decât face PNL în această perioadă, şi nu credeam că voi spune asta în viaţa mea, nu am văzut nici la PSD. Să profiţi de pandemie să pui manageri ca, la înţelegeri cu Unifarm, să furi din banii publici sume colosale şi spoi să le speli în chip interlop şi să livrezi în Moldova tone de materiale de proastă calitate din China”, a spus Emanuel Ungureanu.

Trafic de influenţă la miniştri

Replica liderului liberalilor din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a fost tăioasă la adresa deputatului clujean Emanuel Ungureanu, despre care a spus că speră să devină client al DNA.

“Sper să devină şi el client al DNA pentru că şi oamenii noi cu năravuri vechi trebuie să dea socoteală şi să ştie că, atunci când te duci la ministru să faci trafic de influenţă să numeşti oameni în Consiliul de Administraţie la Spitalul Cluj sau aştepţi miniştri să iasă de la ora Guvernului să faci trafic de influenţă pe transplant, nu-mi vorbiţi mie de golănie. Trebuie ca miniştrii să fie chemaţi şi întrebaţi cine face trafic de influenţă pe lângă ei”, a afirmat Florin Roman.
În discuţie a intervenit preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care i-a atras atenţia lui Florin Roman că, dacă deţine informaţii concrete despre cele afirmate, trebuie să sesizeze autorităţile.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Emanuel Ungureanu, client al DNA? Ce spune un deputat PNL despre deputatul USR clujean:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Minoră prinsă la volan fără permis. Era cu mama ei în maşină

Minoră prinsă la volan fără permis. Era cu mama ei în maşină. "Polițiștii din cadrul Secţiei 6  Polişie Rurală Floreşti,...

Închide