Ultima actualizare: 3.4.2024
Un american are interdicție pe viață la zbor cu avionul după ce a ascuns că are Coronavirus
Locale

Avion privat din Cluj pentru 8 muncitoare. Proprietarul italian al vinăriei a cheltuit enorm pentru transportul româncelor

Avion privat din Cluj pentru 8 muncitoare. Proprietarul italian al vinăriei a cheltuit enorm pentru transportul româncelor.

Proprietarul unei vinării din Italia a închiriat un avion privat pentru a aduce la lucru, de pe Aeroportul din Cluj, 8 muncitoare din România.

Patronul, Martin Foradori Hofstätter, spune că acestea îi lucrează via impecabil și că are altă soluție de a le duce în Italia. El a închiriat un jet privat pentru a le duce pe femei la Bolzano.

Martin Foradori Hofstätter este proprietarul vinăriei „J. Hofstätter” din Termeno, cunoscută pentru soiurile Pinot Noir și Gewürztraminer.

„Am încercat să rezolvăm problema în toate modurile, dar fără succes. Așa că, după două săptămâni de telefoane, discuții cu politicieni din Roma și Uniunea Europeană, reprezentanți ai ambasadelor, precum și discuții intense cu managerii asociațiilor comerciale, ne-am trezit nevoiți să închiriem, in extremis, un jet privat de la aeroportul din Cluj pentru a le aduce în Italia. Pentru această perioadă, o puteți considera o cheltuială chiar nebună, dar fără aceasta, viitorul podgoriilor mele ar fi fost compromis. Nu aveam nicio alternativă”, a spus Martin Foradori Hofstätter.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Avion privat din Cluj. Proprietarul italian al vinăriei a cheltuit enorm pentru transportul româncelor:

Un american are interdicție pe viață la zbor cu avionul după ce a ascuns că are Coronavirus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emanuel Ungureanu, client al DNA? Ce spune un deputat PNL despre deputatul USR clujean

Emanuel Ungureanu, client al DNA? Ce spune un deputat PNL despre deputatul USR clujean. Deputatul clujean Emanuel Ungureanu (USR) a...

Închide