Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Floreștenii sunt așteptați la slujbă cu flori desenate pe asfalt

Floreștenii sunt așteptați la slujbă cu flori desenate pe asfalt. Duminica va fi o zi de mare bucurie pentru credincioșii ortodocși arondați Parohiei Sfântul Ioan Iacob Hozevitul.

Guvernul a aprobat participarea la slujbe, însă în aer liber. Iar pentru a respecta distanțarea socială impusă, conducerea bisericii a recurs la un gest frumos: curtea a fost ”pavată” cu flori frumos desenate.

”Iubiți credincioși, a venit vremea mult așteptată să ne bucurăm … pentru că începând de mâine, Duminică, 17 mai, a V- a după Sfintele Paști o să ne putem întâlni la biserică pentru a da Slavă lui Dumnezeu ÎMPREUNĂ! De la ora 10:00 vom săvârși Sfânta Liturghie.

Potrivit îndrumărilor autorităților bisericești vom respecta prevederile legale ale stării de alertă.
Vom sluji afară în altarul de vară, iar dumneavoastră credincioșii noștri, veți purta mască și veți păstra distanța de 1, 50 m unul față de celălalt.

În acest semn la intrarea în curtea Bisericii veți fi poftiți la o floricică la alegere”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare de către biserică.

De asemenea la intrare în curtea Bisericii, credincioșii o să aibă la dispoziție substanțe de dezinfectare pe care trebuie să le folosească la sosire și la plecare.

Este permis și accesul în biserică pentru maxim zece persoane, pentru Închinare, pomelnice, rugăciune.

Floreștenii sunt așteptați la slujbă cu flori desenate pe asfalt

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
coronavirus
Încă trei oameni au murit de coronavirus. În România sunt 1.097 de morți de COVID-19

Încă trei oameni au murit de coronavirus. În România sunt 1.097 de morți de COVID-19. Încă trei persoane infectate cu...

Închide