Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO Un bolid BMW a intrat în ușa unui magazin Profi din Florești!

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incident care s-a produs în jurul orei 17.30, în parcarea unui magazin de pe strada Teilor din localitatea Florești după ce o mașină BMW a intrat în ușa magazinului..

”Pompierii au găsit un autoturism și ușa de la intrarea în magazin avariate și o femeie de cca 30 de ani care prezenta câteva tăieturi superficiale la nivelul unui braț.Echipajul SMURD a acordat primul ajutor femeii, care a refuzat transportul la spital”, au anunțat pompierii de la ISU.

Cea mai plauzibilă explicație a incidentului este că șoferul nu a asigurat mașină, aceasta rămânând în viteză și a intrat în ușa de sticlă a magazinului Profi pe care a spart-o.

IPJ Cluj a ajunțat că un bărbat de 30 de ani, din Cluj Napoca a lăsat din neatentie autoturismul in drive-mode si a coborât din masina.
Autoturismul s a oprit în geamul unui magazin alimentar, iar cioburile au rănit o femeie de 34 de ani, din Floresti, care se afla in magazin.
Aceasta nu a fost transportată la spital.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se reiau zborurile către Bucureşti de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj de către compania aeriană TAROM  

Începând cu data de 18 mai 2020, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM va relua de pe Aeroportul Internaţional „Avram...

Închide