Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTOGALERIE. Dejul oamenilor frumoşi: casă pentru o familie cu trei copii!

Dejul oamenilor frumoşi. Acestea ar putea fi cuvintele care îi descriu pe voluntarii unui grup de Facebook ce s-au mobilizat, au pus mână de la mână şi au găsit o locuinţă pentru o familie cu trei copii bolnavi. Familia a fost  nevoită să părăsească locuinţa în care stăteau, dar pentru că nu şi-au permis o chirie decent, voluntarii au găsit o casă destul de necăjită, iar din donaţii au reabilitat-o. Astfel, familia a reuşit să se mute într-o casă decentă.

Povestea de la finalul “aventurii”

“Două săptămâni în care am descoperit oameni MINUNAȚI. Oameni care nu s-au gândit de două ori înainte să ne spună: “Da, cu tot dragul!”. Oameni care nu au cerut prea multe explicații pentru că au înțeles imediat că suntem contra cronometru și nu putem să ne învârtim în cerc. Oameni care făcând bine altora se simt mai împliniți.
Voi sunteți cei care ne-au dat curajul să sperăm că o să reușim. Și nu ne-am înșelat! După două săptămâni pline, am ajuns aici.
Căsuța e gata! Mama și cei trei frățiori s-au alăturat tatălui.
Nu ne ajung cuvintele să vă spunem bucuria lor. Nu ne ajung cuvintele să vă spunem bucuria noastră.
Ei sunt Ionuț și Ionela, Andrei, Darius și Viorel. Pentru ei, pentru sclipirea din ochii celor mici și pentru zâmbetul lor am uitat pentru două săptămâni de noi.
A fost greu, dar nu ne plângem pentru că merită! Nu vă putem mulțumi îndeajuns!
Mulțumim voluntarilor noștri care s-au implicat cu tot sufletul lor și au petrecut zile la rând ajutând! Mulțumim oamenilor fără ajutorul cărora tot efortul nostru ar fi fost în zadar”, au transmis voluntarii grupului Vă ajutăm din Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Cluj 2020. Femeie în scaun cu rotile, răsturnată într-un conflict. Poliţia a deschis anchetă!

Femeie în scaun cu rotile, răsturnată într-un conflict. Poliţia Cluj efectuează o anchetă după ce în spaţiul public au apărut...

Închide