Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

GALERIE FOTO UPDATE/ Accident spectaculos în Piața Avram Iancu! Un microbuz al Jandarmeriei implicat

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat în această seară într-un accident în Piața Avram Iancu, colți cu Calea Dorobanților.

Pompierii de la ISU Cluj au anunțat că la accident a intervenit o autospecială cu modul modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

”Forțele de la locul accidentului au fost supliomentate cu un echipaj SAJ. Ocupanții vehiculelor erau ieșiți din acestea, patru persoane vor fi transportate la spital, din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare”,. au spus pompierii.

UPDATE Polițiștii clujeni au precizat că accidentul a avut loc în jurul orei 20.30 între o autospecială a jandarmilor și un autoturism.

”Din primele informații, conducătorul autospecialei ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului amplasat în dreptul Teatrului Național, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca”, au spus cei de la IPJ Cluj.

Urmează a se stabili circumstanțele exacte in care s-a produs accidentul.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Sursa foto: CERT Rescue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avocatul Mate Andras explică ce se întâmplă după 15 mai. Ordonanțele militare au aplicabilitate până când există starea de urgență

Avocatul clujean Mate Andras explică ce se întâmplă după data de 15 mai și dacă vor mai fi sau nu...

Închide