Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Un sens giratoriu şi maşini distruse. Un clujean băut şi fără permis, implicat în accident. A fugit de la locul faptei

Un sens giratoriu şi maşini distruse. Un clujean băut şi fără permis, implicat în accident. A fugit de la locul faptei.

Un clujean a fost implicat într-un accident ciudat, cu mai multe maşini distruse, precum şi balizele unui sens giratoriu.

Clujean din Rugăşeşti

Doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi condus fără permis şi sub influenţa alcoolului au fost depistaţi de poliţiştii din Năsăud după ce au produs un accident şi au plecat de faţa locului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducere fără permis şi cu alcoolemie.

În dimineaţa de 25 mai a.c., la intersecţia drumurilor naţionale 17C cu 17D, şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Maramureş a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu balizele de delimitarea a sensului giratoriu amplasat în intersecţie. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte 3 autoturisme care erau parcate regulamentar, pe marginea drumului.

După accident, persoanele care se aflau în autoturism au plecat de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul se află în posesia unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Leşu, iar în autoturism se mai afla un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Rugăşeşti, judeţ Cluj şi niciunul nu deţine permis de conducere. Totodată, a reieşit faptul că autoturismul ar fi fost condus, pe rând, de cei doi, însă în momentul producerii accidentului, la volan se afla bărbatul de 39 de ani.

Prinşi într-o dubiţă

În aceeaşi zi, poliţiştii i-au depistat pe cei cu ocazia unor verificări efectuate în trafic. Aceştia se aflau într-o autoutilitară care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Lunca Leşului şi care a fost oprită pentru control pe raza localităţii Salva. Cei trei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,11mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 48 de ani, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 39 de ani şi 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de 45 de ani. Cei trei au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre care vor stabili alcoolemia.

Poliţiştii Compartimentului Rutier  Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Un sens giratoriu şi maşini distruse. Un clujean băut şi fără permis, implicat în accident. A fugit de la locul faptei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Precizări oficiale! Cum se face traijul epidemiologic la intrarea în spații închise?

Precizări oficiale! Cum se face traijul epidemiologic la intrarea în spații închise? Ministerul Sănătății precizează că, în conformitate cu prevederile...

Închide