Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Bătaie de joc din partea unei firme de curățenie din Cluj. Spală balustrada cu mopul jegos

Bătaie de joc din partea unei firme de curățenie din Cluj. Spală balustrada cu mopul jegos. Un clujean a surprins un angajat al unei firme de curățenie care, în plină pandemie, șterge balustrada unei scări de bloc, tocmai cu mopul cu care a dat pe jos. Se pare că, firma în cauză, se ocupă de  nu mai puțin de 67 de scări de bloc.

 

Atentie la firme de curatenie din Cluj-Napoca!

Firma de curatenie din Cluj-Napoca, care face curatenie intr-un mod imoral, anormal, nepermis si ilegal!

In data de 30 aprilie 2020 ora 18:45, am constatat ca angajatul de la firma de curatenie din Cluj-Napoca, care presta serviciile de curatenie pentru blocul in care locuiesc, utiliza mopul murdar pe balustrada de care oamenii se tin cu mana pentru a urca scarile.

Mopul fiind folosit pentru a spala pe jos, iar apa din galeata impreuna cu murdaria de pe jos erau intinse astfel pe balustrada.

Fiind si in perioada starii de urgenta, ca urmare a raspandirii coronavirusului COVID-19, am mai constat ca angajatul acestei firme de curatenie din Cluj-Napoca nu avea nici masca si nici manusi de protectie.

Imediat dupa ce am surprins cele de mai sus am trimis sms si email la toti proprietarii din bloc sa nu mai atinga cu mana balustra, iar apoi acesta a fost dezinfectata cu spirt sanitar de catre oamenii din bloc, a spus locatarul care a realisat imaginile.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

VIDEO. Bătaie de joc din partea unei firme de curățenie din Cluj. Spală balustrada cu mopul jegos

video: facebook/vasile samartinean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
BOR sfidează autoritățile! Copii împărtășiți cu lingurița pe care au băgat-o în gură alte zeci de persoane – VIDEO

BOR sfidează autoritățile! Copii împărtășiți cu lingurița pe care au băgat-o în gură alte zeci de persoane. Imagini revoltătoare vin...

Închide